Første Seaman´s Mission-basar i Bergen

Karla Paz ved salgsbordet. Foto: Ingrid Helland

- Jeg takker Gud for denne dagen. Vi har en fest der vi kan vise og fortelle om alt vi gjør i Seaman´s Mission.

Slik ønsket Karla Paz velkommen til den første basaren til inntekt for Seaman´s Mission i Bergen; 15. april 2023.

Fikk en bibel
- Jeg kom til Norge som student. Fikk en bibel. Leste i den, og ble en kristen, fortsatte Karla og understreket dermed viktigheten av å dele ut Guds ord. I denne sammenheng til cruiseskipansatte som besøker stasjonene våre i Norge.
Karla Paz er ansatt ved hovedkontoret til Den indre sjømannsmisjon. Litt av hennes stilling er plassert i Seaman´s Mission.

«Seaman´s-teamet»
- Vi er et helt team med ulike personligheter. Det er positivt at vi er forskjellige og kan utføre ulike oppgaver, sa Kjell Rossland om «Seaman´s-teamet». – Arbeidet består i å ta imot utenlandske cruiseskipansatte slik at de føler seg velkommen. Vi deler ut NT og kristen litteratur til de som vil ha. Så gir vi dem gratis kaffi, kjeks og internett. Dersom noen vil snakke om Jesus, så gjør vi det. Vi er her alltid når det kommer cruiseskip. Vi har egne bønnesamlinger for arbeidet, og ber om visdom til å ta imot folk på rett måte. Vi trenger at dere er med og ber for arbeidet og vi trenger også flere medhjelpere, avsluttet Rossland.

Til hele verden
Misjonssekretær Andreas Bjerre Nielsen delte en kort andakt ut fra Joh åp 22,17-21. Disse versene sier noe om Guds misjon fram til Jesu gjenkomst. Gjennom Seaman´s Mission har vi fått en stor mulighet til å spre det gode budskap ut til hele verden.

Kjekk opplevelse
«Seaman´s-teamet» stilte med gevinster, smørbrød og kaker. Noen hadde også laget håndarbeid for salg. Og med egen åre-omgang for barna og etterpå en omgang tilpasset de voksne, ble basaren en kjekk opplevelse for alle.

 Se mer i Trygg Havn nr 5 (mai).

Forrige
Forrige

Seaman´s Mission

Neste
Neste

Trygg Havn